Janek Kloss Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 witam , mam wzmacniacz stereo ONKYO 9150 , korci mnie czy podłaczyć korektor TECHNICSA 90 który leży sobie grzecznie w szafie - pytanie brzmi jak podłączyć ? czy wzmacniacz ma wejście do w/m korektora ? dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 Teraz nie stosuje się już korektorów. Ale możesz wyjśc z źródła do korektora a później do wzmaka tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Kloss Napisano 26 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2020 n no niby nie...ale jak lezy sobie to może podłącze zobaczyć czy faktycznie coś podbije...ot ludzka ciekawość - tak to wygląda , a nie chcę coś popaprać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Kloss Napisano 26 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2020 oki , aluzję paniał - korektor pójdzie na aukcje - jak ktoś ma technicsa to niech sobie używa - dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 października 2020 Udostępnij Napisano 26 października 2020 (edytowany) Masz ochotę to podpinaj znalazłem podobny temat udostępniłem 😉 Edytowano 26 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 HAHAHAHAH Jeśli jest sprawny to ja bym go sprzedał. Jest jeszcze grono użytkowników tego typu sprzetu. Trzeba skorzystać Jeśli brakuje Ci czegoś w dzwieku to któryś element zawodzi. Źródło, Wzmak albo kolumny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Kloss Napisano 28 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2020 Dziękuje za pomoc ...skusiłem się , podłączyłem i....generalnie bełkot , rzeczywiście nic nie wnosi ten korektor , dlatego puszczam go do " żyda " , stan jest b.dobry więc komuś się przyda - koniec tematu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 października 2020 Udostępnij Napisano 29 października 2020 Tylko opis musisz poprawić Bo nie zachęca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts