Janek Kloss #1 Napisano 25 października 2020 witam , mam wzmacniacz stereo ONKYO 9150 , korci mnie czy podłaczyć korektor TECHNICSA 90 który leży sobie grzecznie w szafie - pytanie brzmi jak podłączyć ? czy wzmacniacz ma wejście do w/m korektora ? dziękuję. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 26 października 2020 Teraz nie stosuje się już korektorów. Ale możesz wyjśc z źródła do korektora a później do wzmaka tak? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Kloss #3 Napisano 26 października 2020 n no niby nie...ale jak lezy sobie to może podłącze zobaczyć czy faktycznie coś podbije...ot ludzka ciekawość - tak to wygląda , a nie chcę coś popaprać Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #4 Napisano 26 października 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Kloss #5 Napisano 26 października 2020 oki , aluzję paniał - korektor pójdzie na aukcje - jak ktoś ma technicsa to niech sobie używa - dziękuje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #6 Napisano 26 października 2020 (edytowany) Masz ochotę to podpinaj znalazłem podobny temat udostępniłem 😉 Edytowano 26 października 2020 przez RLC Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 27 października 2020 HAHAHAHAH Jeśli jest sprawny to ja bym go sprzedał. Jest jeszcze grono użytkowników tego typu sprzetu. Trzeba skorzystać Jeśli brakuje Ci czegoś w dzwieku to któryś element zawodzi. Źródło, Wzmak albo kolumny. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Kloss #8 Napisano 28 października 2020 Dziękuje za pomoc ...skusiłem się , podłączyłem i....generalnie bełkot , rzeczywiście nic nie wnosi ten korektor , dlatego puszczam go do " żyda " , stan jest b.dobry więc komuś się przyda - koniec tematu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 29 października 2020 Tylko opis musisz poprawić Bo nie zachęca Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach