Bart Osz Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 listopada 2020 Znalazłem coś takiego w necie https://allegro.pl/oferta/kabel-2xrca-2xrca-cinch-cx-rr2005-hi-line-0-5m-5023753862?utm_medium=app_share&v Co sądzicie? Nada się to do połączenia stereo o wartości +/- 5000? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 listopada 2020 Nie jestem kablarzem ale sugerowałbym zakup czegoś lepszego, ze względu na poziom wykonania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Osz Napisano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 Dnia 2.11.2020 o 08:54, Fafniak napisał: Nie jestem kablarzem ale sugerowałbym zakup czegoś lepszego, ze względu na poziom wykonania testowo zamówiłem jeden, mając z tyłu głowy, że najwyżej będzie do audio w samochodzie. O dziwo kable dobrej jakości. Porównałem z 3x droższym RCA. Różnicy brak :-). Nie wiem jak z większym metrażem, ale do metra jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts