Tomasz T. Żuchniewicz Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 Dzień dobry, szukam informacji, jakiej wkładki mogę użyć w moim gramofonie w miejsce tej, której używam teraz czyli Yamaha CG-7700. Ktoś zna miejsce, gdzie łatwo będzie znaleźć zamiennik? Bo google odpowiada nie wprost a nie chciałbym popełnić błędu, wszak płyta analogowa ulega zniszczeniu tylko raz i na zawsze. Pozdrawiam, Tomek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 A jaki gramofon posiadasz ? Wkładkę dobiera się do możliwości ramienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T. Żuchniewicz Napisano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Yamaha TT-400 i jest to model wkładki, którego używałem od początku (oczywiście wymieniałem w tym czasie na nowe) ale teraz nigdzie nie mogę kupić tego modelu. Stąd poszukuję zamiennika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Chcesz zmienić igłę, czy ogólnie wkładkę na coś innego? Jeśli igłę to np. tu masz: https://www.thakker.eu/tonnadeln/n-7700-nadel-fuer-yamaha-cg-7700-nachbau/a-7375 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts