Bart Osz Napisano 17 listopada 2020 Napisano 17 listopada 2020 Cześć, Jestem zmuszony wymienić kable głośnikowe. Warunek to max 23 zł/mb (jestem z tych niewierzących w magie kabli), muszą być płaskie (żyły obok siebie) bo inaczej nie wejdą mi pod listwę. Obecne kable nie były drogie (ok 10 zł/mb), poczerniały mi na końcach. Nie wiem czy to normalne. Zastanawiam się nad polskimi AUDA https://glosniki-instalacyjne.pl/przewod-glosnikowy-2x2-5mm-ofc-auda-premium-bass.html Chyba ze możecie polecić coś innego sprawdzonego? Będą grały z yamaha as700 i pylon sapphire 31. Potrzebne łącznie 6 mb Odpisz, cytując
Q21 Napisano 18 listopada 2020 Napisano 18 listopada 2020 Cześć, Proponuję zwrócić uwagę na VDH Twin Red jeśli chciałbyś wyciągnąć więcej szczegółów z nagrań i dodać nieco wyższych częstotliwości lub Chord Leyline X, który zapewni dynamiczniejsze brzmienie z szybszym basem i łagodniejszą górą. Jest to kabel okrągły ale spokojnie wchodzi pod listwę. Odpisz, cytując
Bart Osz Napisano 18 listopada 2020 Autor Napisano 18 listopada 2020 Charakterystyka Chord Leyline X z moim zestawem na pewno lepiej się sprawdzi. Ktoś miał może do czynienia z tymi AUDA? Miedź 6N, masa przewodu w stosunku do ceny są kuszące. @Q21 będę niedługo przejazdem w Łodzi to na pewno podejdę jak zdecyduje się na Chord, tym bardziej, że muszę dokupić jakiś Rca-Rca Odpisz, cytując
Recommended Posts