japanienko #1 Napisano 18 listopada 2020 Dzień dobry. Szukam wzmacniacza i dwóch głośników aby podłaczyc gramofon REGA PLANAR P2. Mieszkanie małe, 42m^2, sprzet bedzie stał w pokoju ktory ma 18m^2. Muzyka do głównie rock, czasami heavy metal. Chodzi mi o czystym brzmieniu, a nie aby bylo glosno. Jestem poczatkujacy, dlatego prosze o pomoc. Budzet, chcialbym im taniej tym lepiej, tak do 1000zl. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 19 listopada 2020 Cześć, Niestety ale obawiam się, że w kwocie 1000zł nie kupisz niczego co by wykorzystało potencjał Regi P2. Patrząc nawet najtańsze rozwiązanie czyli Topping MX3 + Pro-Ject Phono Box + Heco Aurora 300 podwajamy zakładany budżet. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanienko #3 Napisano 19 listopada 2020 (edytowany) A jakbym chciał jeszcze dodatkowo podłączyć odtwarzacz CD ? i jaki Pan poleca? Edytowano 19 listopada 2020 przez japanienko Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #4 Napisano 19 listopada 2020 Ja bym zrobił trochę inaczej SMSL Q5 PRO Ali 380 zł + Dj ART Pre 2 ( 220 zł ) do tego Magnat Quantum 673 ze standami https://www.olx.pl/oferta/magnat-quantum-673-plus-standy-CID99-IDD9Bdu.html Teraz dobieraj CD najlepiej z coaxialem 😉 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach