Dzwiekoszczelny #1 Napisano 27 listopada 2020 Witam. Zakupiłem DACa Smsl m300 i postanowiłem podłączyć go na próby do Usbridge (wcześniej był podłączony bezproblemowo Smsl m500) po zmianie podłączenia USB dziek zostal otworzony jakby przyspieszony, pozmieniałem kable i finalnie Volumio przestało wogole wykrywać port USB. Proszę o podpowiedź. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkk #2 Napisano 27 listopada 2020 Restart zrobiony? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzwiekoszczelny #3 Napisano 27 listopada 2020 Zrobiony restart, przeinstalowanie systemu. Nic nie działa. Najlepsze że po pod pięciu DACa do portów z przodu jest on wykrywany. Na tylenym porcie usb clean nie działa. Ale co lepsze po podłączeniu klawiatury do tylnego portu, ona działa. Nie wiem czy chodzi o jakieś zdefiniowanie tego tylnego porti od nowa jako usb audio output Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar Ka #4 Napisano 27 listopada 2020 Spróbuj świeżej instalacji obrazu volumio oraz konfiguracji od nowa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzwiekoszczelny #5 Napisano 27 listopada 2020 (edytowany) Próbowałem. Nic nie dało. Tylni port USB jak by nie działa w opcji usb audio, bo jak mówiłem klawiaturę obsługuje. Przednie porty wykrywane są jako dac. Ale nie o to chodzi by grać przez te z przodu przecież. Edytowano 27 listopada 2020 przez Dzwiekoszczelny Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach