Konrad Koczenda Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 (edytowany) Cześć wszystkim czytającym. Wiem że jestem kolejnym który pyta o kable, temat wielokrotnie wałkowany na tym forum, aczkolwiek nie udało mi się znaleźć odpowiedzi. . Chciałem się zapytać o kabel głośnikowy, który polecacie bardziej do zestawu Onkyo TX8150-> Klipsch r 28f, myśle o MELODIKA MDC2250 2 x 2,5 mm2, albo tańszy KLOTZ LY225. Ewentualnie proszę o wskazówki na jaki inny zwrócić uwagę. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowano 27 listopada 2020 przez Konrad Koczenda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Hej !! U mnie Onkyo 8390 i klipsch rp-250f gra na sommer cable Orbit 240 i jestem zadowolony. Poprzednio używałem Kable Klotza 2x2,5 mm i jest odczuwalna różnica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Koczenda Napisano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 (edytowany) Cześć, Oglądałem te kable dzisiaj na allegro. Byłem bardzo ciekawy opinii na temat tych kabli. Dzięki za odpowiedź Edytowano 30 listopada 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Koczenda Napisano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2020 Czy te kable zmieszczą się w listwie przypodłogowej?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Aaaa, tego to niewiem. Maja jakieś 10 mm szerokości i 5 wysokości więc szczerze mówiąc niewiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Dnia 29.11.2020 o 10:33, Konrad Koczenda napisał: Czy te kable zmieszczą się w listwie przypodłogowej?? To zależy jakąś masz listwę przypodłogową... Ale powinny się zmieścić, bo do większości listew bez problemu kabel 10mm wchodzi. Pozdrawiam PS. Przeniosłem wątek do prawidłowego działu 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts