Crunck Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 Witam Nie mogę znaleźć informacji dlatego powstał ten post. Czy do Denona X3600 da się użyć głośnika np. HEOS 150 jako surround ? Czy tylko multiroom ? Może ktoś z Was ma taki setup i podpowie Wiem że można zbudować setup 5.1 bezprzewodowy ale z HEOS AVR, ale to urządzenie nie ma 2x hdmi out Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 Wiem że były nad tym prace prowadzone. Ale w 3600 wydaje mi się że tylko multiroom. Chodź nie śledziłem tematu do końca. Więc daje 7 % szans zeby ktoś inny dopowiedział. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crunck Napisano 16 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Dziękuję wysłałem zapytanie do źródła Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crunck Napisano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2020 Otrzymałem odpowiedź że niestety nie ma takiej możliwości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts