zucho23 #1 Napisano 17 grudnia 2020 Witam. Mam pytanie który wzmacniacz bardziej polecacie CA 840 czy Roksan K2. Kolumny to Pylon saphire 31 pokój to 24 m kwadratowe? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 18 grudnia 2020 One grają zbliżonym dźwiękiem. Oba mają także bardzo zblizoną moc. Moim zdaniem Roksan zagra nieco bardziej melodyjnie. Bardziej dociązonym dołem. 840A z kolei szybciej i twardziej na basie co w przypadku Szafirów może być lepsze. Ale ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Mniej awaryjny był K2 z tego co pamiętam Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zucho23 #3 Napisano 18 grudnia 2020 5 minut temu, S4Home napisał: One grają zbliżonym dźwiękiem. Oba mają także bardzo zblizoną moc. Moim zdaniem Roksan zagra nieco bardziej melodyjnie. Bardziej dociązonym dołem. 840A z kolei szybciej i twardziej na basie co w przypadku Szafirów może być lepsze. Ale ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Mniej awaryjny był K2 z tego co pamiętam Piotr Dziękuję za odpowiedź. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach