aenneus Napisano 21 grudnia 2020 Napisano 21 grudnia 2020 Cześć, I znoów muszę się poradzić kolegów z ulubionego forum. Zmieniłem komputer, który jest źródłem, na nowy i niestety posiadaną kartę muzyczną musiałem sprzedać- miałem aim8000. Obecnie brak gniazda PCI. Tak więc szukam karty muzycznej na PCI express, najlepiej z wejściami RCA i bez problemów ze sterownikami pod win10. Używana. Czego szukać? Podpowiecie? Z góry dziękuję. Adrian Odpisz, cytując
aenneus Napisano 21 grudnia 2020 Autor Napisano 21 grudnia 2020 Ps. Ewentualnie może jednak dac? Podpowiecie coś? Do Marantza pm 8003 i tannoy dc6t. Dacmagic100? Smsl sanskrit? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 grudnia 2020 Napisano 22 grudnia 2020 Karta muzyczna to właśnie DAC więc cały czas mówimy o jednym i tym samym, bez względu czy jest to wewnętrzna czy zewnętrzna opcja. W kwocie do 1000zł masz tak na prawdę 2 ciekawe opcje: Cambridge Audio DAC Magic 100 Topping E30 Topping zagra przestrzenniej i bardziej szczegółowo. Cambridge zagra spokojniej z bliższą średnicą. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując
Recommended Posts