boogle Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Chciałabym sterować głosowo aplikacją Musiccast z poziomu telefonu lub tabletu. Chciałam sobie testowo potestować to na komórce. Niestety w ustawieniach Asystenta Google w aplikacji Musiccast mam niekatywne ustawienia dla tej sekcji i wyrzuca komentarz, że jezyk telefonu lub tabletu musi być angielski. Dodałam już angielski do jeżyków obsługi asystenta, mam dodany angielski do jezyków obsługiwanych na telefonie ale ciągle komórka działa de facto w języku polskim. Jak to zmienić skutecznie albo zmusić Musiccasta do współpracy poza ustawienaimi fabrycznymi na telefonie i wybraniem języka angielskiego jako języka instalacji androida? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadekk55 Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Telefon ma byc ustawiona na jezyk angielski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogle Napisano 28 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Dziekuje, wystarczy przesunac angielski na pierwsze miejsce wsrod jezykow, samo dodanie nie wystarczy. Dziekuje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2020 Możemy tylko potwierdzić, to o czym napisał kolega powyżej. Masz u nas dodatkowy rabat, za pomoc dla Pani -Swoją drogą, Yamaha ma już w planach udoskonalić działanie sterowaniem głosem, więc będzie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts