anoj Napisano 4 stycznia 2021 Napisano 4 stycznia 2021 Witam. Jestem świeżym posiadaczem Denona Ceol N10, którego kupiłem jako wieżę do słuchania muzyki w niewielkim pokoju. Okazało się jednak, że dźwięk z fabrycznych głośników dołączonych do Ceola jest tylko nieznacznie lepszy od moich starych, 10-letnich głośników dołączonych do kupowanej wówczas wieży Samsung za kilka stówek. Czy ktoś mi może wyjaśnić jak to jest możliwe? W jakie głośniki musiałbym zainwestować, aby wydobyć wszystko co najlepsze z tego Ceola? Odpisz, cytując
Mike24 Napisano 4 stycznia 2021 Napisano 4 stycznia 2021 Daj im troszkę pograć i dźwięk powinien się delikatnie zmienić , ale fajerwerków bym się nie spodziewał. Wszystko zależy jakiego dźwięku oczekujesz i jaki masz budżet Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 stycznia 2021 Napisano 5 stycznia 2021 Fakt, fabryczne głośniki nie są najwyższej jakości. Jeśli chciałbyś postawić na muzykalność oraz dynamikę to Heco Aurora 300 byłyby dobrym rozwiązaniem. Alternatywą mogą być Q Acoustic 3020i, które zagrają detaliczniej i przestrzenniej. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując
Recommended Posts