Scan Raw Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Ad. 5 To jest sufit z gk. Od wibracji profile będą się poruszać i hałasować, i oczywiście pęknie na pewno. Czy subwoofer nie może stać przy lewej kolumnie? Ad.6 Czyli dać go nad telewizor, lekko skierowanego wanego w dół. Ad.7 Już jest wentylator. Ścianki też nie ma, aż takim ignorantem, nie jestem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scan Raw Napisano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Kupiłem subwoofer Sumiko s5, i dołożyłem dwa sufitowe Canton Mx100. Temat do zamknięcia, pozostała już tylko kalibracja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Ciekaw jestem jak do wszystko gra na tak małej powierzchni 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 No i jak ten sub? W dobrej cenie go dostałeś? To był model który chciał rywalizować z Rel'em serią T. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scan Raw Napisano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 (edytowany) Za suba dałem 1345, powystawowy. Pewnie przepłaciłem.😒Porównując z pożyczonym magnatem 302A, bas jest bardziej "zwarty", i jest wystarczający, do tego metrażu. Ogólnie jestem zadowolony, ale to się okaże po większej ilości odsłuchów. Edytowano 1 lutego 2021 przez Scan Raw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 lutego 2021 W porównaniu do magnata to on zdecydowanie będzie szybszy bardziej kontrolowany. To na pewno. Nie uderzy ci z taką energią i głębią ale nadrobi zmiennością basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scan Raw Napisano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2021 Dnia 31.01.2021 o 09:24, RLC napisał: Ciekaw jestem jak do wszystko gra na tak małej powierzchni Intensywnie.😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 lutego 2021 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts