paffi82 Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Witam Zmieniłem dekoder c+na nowy i nie mogę używać amplitunera jako rozdzielni na TV i projektor bo są jakieś zabezpieczenia przed kopiowaniem. Czy możecie mi pomóc w temacie jak i czym podłączyć dekoder do Denona abym nie musiał zmieniać co chwilę kabla? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffi82 Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Ok dziękuje za odpowiedź seawdzeWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffi82 Napisano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Niestety nie ma w ustawieniach dekodera możliwości zmiany ... Albo nie umiem tego znaleźćWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 nie mam tego dekodera więc nie pomogę. Ale miałem to samo na fBOX aTV kiedyś i tam takowe ustawienie jest. Po zmianie - działa. Może warto zadzwonić do supportu C+ i powiedzieć gdzie leży problem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffi82 Napisano 15 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 No c+ usłyszałem że dekoder ma być połączony z tv i tylko z tv a dźwięk na zestaw ma iść optyka Więc żadna pomóc z 8ch stronyWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 Jak ampli ma problemy z hdcp , to może być to wina kabla. Jak nie pomoże, to : https://www.dmtrade.pl/p9598,konwerter-hdcp2-2-do-hdcp-1-4-spacetronik-sp-h22h14-4k.html?gclid=Cj0KCQiA9P__BRC0ARIsAEZ6iricFakC2Kp4UsgkqLSm2sj8bJp8SAuw5FRZX2QZnXNPrULTAbPzzeMaAlhOEALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts