paffi82 #1 Napisano 12 stycznia Witam Zmieniłem dekoder c+na nowy i nie mogę używać amplitunera jako rozdzielni na TV i projektor bo są jakieś zabezpieczenia przed kopiowaniem.Czy możecie mi pomóc w temacie jak i czym podłączyć dekoder do Denona abym nie musiał zmieniać co chwilę kabla? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano Środa o 06:57 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paffi82 #3 Napisano Środa o 07:08 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Ok dziękuje za odpowiedź seawdzeWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paffi82 #4 Napisano Czwartek o 13:29 To nie sa zabezpieczenia przed kopiowaniem. Bo to nie ma tu nic do rzeczy, Jeśli masz oba urządzenia podłączone do amplitunera do HDMI OUT i na ekranie pojawia się komunikat o HDCP to jest to niezgodność protokołów. Kwestia źródła. W niektórych da się wyłączyć obsługę najnowszego HDCP. Poszukaj w menu dekodera. Piotr Niestety nie ma w ustawieniach dekodera możliwości zmiany ... Albo nie umiem tego znaleźćWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano Piątek o 07:31 nie mam tego dekodera więc nie pomogę. Ale miałem to samo na fBOX aTV kiedyś i tam takowe ustawienie jest. Po zmianie - działa. Może warto zadzwonić do supportu C+ i powiedzieć gdzie leży problem. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paffi82 #6 Napisano Piątek o 07:50 No c+ usłyszałem że dekoder ma być połączony z tv i tylko z tv a dźwięk na zestaw ma iść optyka Więc żadna pomóc z 8ch stronyWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkk #7 Napisano Piątek o 08:02 Jak ampli ma problemy z hdcp , to może być to wina kabla. Jak nie pomoże, to : https://www.dmtrade.pl/p9598,konwerter-hdcp2-2-do-hdcp-1-4-spacetronik-sp-h22h14-4k.html?gclid=Cj0KCQiA9P__BRC0ARIsAEZ6iricFakC2Kp4UsgkqLSm2sj8bJp8SAuw5FRZX2QZnXNPrULTAbPzzeMaAlhOEALw_wcB Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach