xJungen Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 (edytowany) Cześć poszukuje słuchawek wokółusznych z głębokim bassem, gatunek muzyki jaki słucham to future garage, chillstep i synthwave, budżet to 400zl, jest ktoś coś w stanie polecić? Edytowano 17 stycznia 2021 przez xJungen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 19 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2021 Brzmi groźnie... Słuchałeś już czegoś wcześniej? Głęboki bas dla każdego oznacza coś innego... Ja, kiedyś przelotem słuchałem Audio Technica ANC500 i już mi się wydawało, że jest tam za duży bas... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Z głębokiego basu znane są zamknięte SoundMagic HP151. Z otwartych Phillips X1s. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts