Toreand Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 Zastanawiam się nad nowym sprzętem yamaha 803 i q aqustic 3050i lub heco 700. Zamiast yamaha moze Cambridge lub deneon 800. ALE czy jest w Warszawie firma która przyjeżdża na odsłuchy do domu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Cześć, Nie jestem w stanie powiedzieć czy w Warszawie jest firma, która przyjedzie do Ciebie ze sprzętem. Jeśli chciałbyś przetestować sprzęt to możemy do Ciebie wysłać Yamahę RN803d oraz wspomniane kolumny. Heco Aurora zagrają bardziej zrównoważonym dźwiękiem z mocnym dołem. Q Acoustic zapewnią lepszą stereofonię oraz będą nieco jaśniejsze względem Aurory. Zapraszam do kontaktu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas TECH Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Mam obecnie u siebie w domu na testach Denona dra 800h oraz q acoustics 3050i. Nie mam porównania do Heco ani do Yamahy, ale bałem się, że Yamaha będzie miała zbyt ostrą górę a z kolei Heco w moim pomieszczeniu trochę byłyby za duże i obawiałem się dudniącego basu. Stąd też wybór padł na Denona i q acoustics. Kolumny na pewno u mnie zostają. A nad wzmacniaczem/amplitunerem jeszcze się zastanawiam. Ale granie jest w porządku. Odsyłam jak coś do mojego postu. Tam więcej szczegółów znajdziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts