Leszek M #1 Napisano 30 stycznia Cześć zastanawiam się nad przejściem z 800h ba pma 800ne napiszcie jakie są różnice i czy w ogóle się opłaca taka zmiana .dziękuje za odpowiedzi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 30 stycznia Cześć, DRA-800h to amplituner a PMA800ne to klasyczny wzmacniacz. Przesiadając się z amplitunera na wzmacniacz uzyskasz lepsze, bardziej dociążone brzmienie kosztem utraty usług strumieniowania, radia i wejścia HDMI. Jeśli chciałbyś zachować częściową funkcjonalność amplitunera musiałbyś dokupić odtwarzacz strumieniowy np Denon DNP800-ne, lub poszukać wzmacniacza zintegrowanego z odtwarzaczem strumieniowym, np. Audiolab 6000a play, Marantz PM7000n, Cyrus One Cast. Zapraszamy na odsłuchy! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek M #3 Napisano 1 lutego dziękuje za Q21 za odpowiedź. Bardziej mi chodziło o profesjonalną odpowiedź i bardziej chodzi mi o brzmienie nić o funkcje. Zdaje sobie dobrze sprawę jaka jest różnica w funkcjonowania wzmacniacza i amplitunera sieciowego Inne wzmacniacze sieciowe kosztujące 50% czy 100% mnie nie interesują Przepraszam, ale 350 km nie pojadę zeby posłuchać denona Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach