arch19 Napisano 7 lutego 2021 Napisano 7 lutego 2021 Witam. Piszę ponieważ mam następujący problem. Mam amplituner SONY z wyjściem HDMI Out. Podłączam go do telewizora pod HDMI3 ARC i niestety po konfiguracji w ustawieniach TV nie odtwarza dźwięku ☹️ Radio gra ładnie. Co można zaradzić? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 lutego 2021 Napisano 7 lutego 2021 58 minut temu, arch19 napisał: niestety po konfiguracji w ustawieniach TV nie odtwarza dźwięku jaki to model amp. Sony ? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 lutego 2021 Napisano 7 lutego 2021 A co się dzieje jak podłączysz w TV pod inne wejście HDMI , nie w standardzie ARC. Bo Sony go raczej nie ma. Odpisz, cytując
arch19 Napisano 7 lutego 2021 Autor Napisano 7 lutego 2021 @tomek4446 ogólnie w TV mam 3 wejścia hdmi. Tylko hdmi3 jest opisane ARC. Gdy podpinam pod inne to na TV wyświetla mi się komunikat, że "ten port hdmi nie obsługuje wejścia ARC, proszę przełączyć na hdmi3" A na hdmi3 tak jak pisałem, nic nie słychać 😏 Odpisz, cytując
Recommended Posts