g88 Napisano 12 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 17 minut temu, lysyrafal napisał: Spróbuj zwiększyć odległość od kolumn w stosunku do miejsca odsłuchowego bo w tej chwili zdecydowanie za blisko siedzisz i daj znać czy coś się poprawiło w brzmieniu. To tutaj tylko standy wchodzą w grę, bo głośniki są już na skraju biurka i nie mam ich jak odsunąć. Co do akustyki, to po zamontowaniu paneli na ścianie za plecami, mocno się poprawiła. Wcześniej było słychać tylko jazgoczące wysokie tony. docelowo, ściana z prawej i lewej strony też będzie w panelach akustycznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 (edytowany) Nie wiedziałem jak to napisać, abyś mnie dobrze zrozumiał mi nie chodzi o szerszy rozstaw kolumn. Zostaw je na biurku tak jak są tylko postaraj się to biurko oddalić od fotela. Edytowano 12 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 Jeżeli chodzi Ci o to, żeby sobie siedzieć przy biureczku i słuchać dobrego dźwięku w stereo w czasie pracy, czy rozrywki na komputerze, to powinieneś kupić słuchawki. Nie spodziewaj się że wymiana kolumn tu coś pomoże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g88 Napisano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 Mam słuchawki. Skoro zmiana wzmacniacza pomogła to kolumny pewnie też coś dadzą Będę kombinował dalej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts