Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć,

Potrzebuję Waszej porady w kwestii wyboru sprzętu audio do gabinetu. Przestrzeń jest dość mała. Żeby umilić sobie pracę w domu, chcę mieć możliwość odtwarzania muzyki. Dobrze byłoby, aby była możliwość słuchania zarówno z głośników, jak i podłączenia słuchawek. Mam słuchawki SoundMAGIC HP100, i kilka par dousznych, dokanałowych na podobnym poziomie, więc chyba warto wybrać coś z sensownym wyjściem słuchawkowym.

Budżet do 2000 zł.

Z góry dziękuję za pomoc.

Napisano

Cześć,
Idealnym rozwiązaniem w Twoim przypadku byłby funkcjonalny Topping MX3, który posiada wbudowany DAC, moduł bluetooth, wzmacniacz stereo oraz wzmacniacz słuchawkowy. Bardzo dobrze zgrywa się z cieplej brzmiącymi Heco Aurora 300. Alternatywą mogą być Q Acoustic 3020i, które zagrają dynamicznej z szybszym basem oraz większą szczegółowością.  

Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. 

Napisano
4 godziny temu, Q21 napisał:

Cześć,
Idealnym rozwiązaniem w Twoim przypadku byłby funkcjonalny Topping MX3, który posiada wbudowany DAC, moduł bluetooth, wzmacniacz stereo oraz wzmacniacz słuchawkowy. Bardzo dobrze zgrywa się z cieplej brzmiącymi Heco Aurora 300. Alternatywą mogą być Q Acoustic 3020i, które zagrają dynamicznej z szybszym basem oraz większą szczegółowością.  

Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. 

Hmmm, ciekawa opcją, choć niedoprecyzowałen w pytaniu, że urządzenie ma odtwarzać MP3 i FLAC bez dodatkowych źródeł.

P.S. a gdyby zrezygnował z głośników i poszedł w same słuchawki? Jakie mam opcje?