Adarkar Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Mam stary dobry Amplituner Technics SA-AX7, gdzie przód 4-16 Ohm, środek i surround 6-16 Ohm, jako przody chcę użyć Pylon Sapphire 25 (4 Ohm) ale pojawia się problem z centralnym bo chciałbym użyć Sapphire Center, który ma 4 Ohm, podobnie satelity. Moje pytanie brzmi czy uwalę swojego poczciwego technicsa jak podłączę w/w kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 Tak. Nie przejmuj się tym. Obecnie żaden nowy amplituner nie wspiera centralnego i tyłów na 4 omy. A jakoś to działa. No worry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adarkar Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 A może doradzicie czym zastąpić Technicsa w KD 7.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Jaki budżet? Nowe, używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adarkar Napisano 1 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Nowe. Budżet najlepiej do 3k, ale nie więcej niż 4k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 marca 2021 Udostępnij Napisano 2 marca 2021 Do Pylona Yamaha 6A Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts