Fidol Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 Cześć! Ostanio wytrzaskałem z piwnicy kolekcje ojca z lat 80' płyty winylowe i gramofon. Jest na nich tyle kurzu, że to szok i będę musiał przedmuchać to powietrzem, ale żeby dokładniej wyczyścić po prostu, potrzebuję czegoś twardszego. Czy taka szczotka się nada do czyszczenia? https://www.tophifi.pl/gramofony/akcesoria-gramofonowe/audioquest-szczotka-antystatyczna.html ' Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 To szczotka do płyt, ściąga elektrostatykę. Płyty umyj tak: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 lutego 2021 7 godzin temu, Fidol napisał: Czy taka szczotka się nada do czyszczenia? Szczotka nie wskazana przed umyciem, pogorszysz stan vinyli 4 godziny temu, gienas napisał: Płyty umyj tak: To jest reklama produktów, Gość nawet nie wie w jakim kierunku przesuwać szczotkę. Poza tym każdy płyn z kolorem dodanym jest nie wskazany do czyszczenia płyt. Na pewno sprzedaje na eBay. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Świetliński Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 mi tam siedzi we sumie ta ze strony co wysłałeś, mam ją i ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidol Napisano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Dnia 12.02.2021 o 22:15, Karol64208 napisał: Szczotka nie wskazana przed umyciem, pogorszysz stan vinyli To jest reklama produktów, Gość nawet nie wie w jakim kierunku przesuwać szczotkę. Poza tym każdy płyn z kolorem dodanym jest nie wskazany do czyszczenia płyt. Na pewno sprzedaje na eBay. Pozdr. Dzięki wielkie za rzeczową pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts