Jarosław Dąbrowski Napisano 16 lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 lutego 2021 Witam.To mój pierwszy post tutaj,więc proszę o wyrozumiałość jeśli napiszę coś nie tak.Posiadam oto takie kolumny:Acoustic Energy 120 i szukam do nich wzmacniacza.Będą grały w pomieszczeniu 18m.Kwota jaką mogę wydać to około 5 tysięcy.Z góry dziękuje za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Mam AE 320 i grają z Denon AVR 3808 i Denon 2500bt. Kable na razie testuję sobie. Zdecyduję zakupić za jakieś 6 miesięcy. AE120 mają membrany celulozowe to i pewnie trochę mniej detaliczny. Zależy tez czego słuchasz ... bo ja dużo koncertów w dts i u mnie to wszysto fajnie gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Masz dobre, żywo grające, dynamiczne kolumny. Jest kilka dobrych propozycji, które swietnie sprawdzą się w Twoim zestawie. Spójrz na wzmacniacz Musical Fidelity M3si. To dobre połączenie. Druga opcja, trochę droższa, ale na pewno lepsza dźwiękowo, to najnowszy wzmacniacz Rega Elex MK4. Ewentualnie tańszy wyprzedażowy Elex-R. Dobrą opcją jest także Atoll IN100 Signature, to żywo, dynamicznie grająca integra. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKamilS Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Hej, mój Denon 880R znów zaczął się psuć i nie ma do niego sił... czego mógłbym (pewnie używanego) poszukać do 2k? Chyba, że warto naprawiać Denon bo w tej cenie nic fajnego nie znajdę..? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Martwiące jest znowu. To samo pada? ZA 2K do tych kolumn kupisz fajny wzmacniacz. One mają bardzo dobrą górę, nieco szczupł bas ktory wypada z nich wyciągnąć. Harman HK680/690, Denona PMA 1060/1560, Pioneer A-A9, Może Musical M3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Xindak a06 fajnie z nimi gra. Ogólnie bedzie fajnie z acoustic advance, starsze nady. Wszystko ciemniej lub cieplej grające. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKamilS Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października A jakiś model z AA lub Nada ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Do 2k możesz szukać x i75, Nad 316 lub starsze jak 326, 356, Magnat MR780. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Mam jako backup Denona PMA 925r w bardzo ładnym stanie po pełnym serwisie Jeśli byłbyś chętny zapraszam na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października Może nawet 375 fajny ciepły model. @stach_s nie możesz tego modelu proponować w każdym wątku teraz. Wrzuć to info w dziale giełda i czekaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Może nawet 375 fajny ciepły model. @stach_s nie możesz tego modelu proponować w każdym wątku teraz. Wrzuć to info w dziale giełda i czekaj. Piotrek ale ja go zaproponowałem w dwóch miejscach Nie w każdym wątku 😜 A na giełdzie nie wisi, bo jak wspominałem to jest mój backup i do tej pory nawet nie myślałem o sprzedaży Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Dnia 18.10.2024 o 08:23, stach_s napisał: Piotrek ale ja go zaproponowałem w dwóch miejscach Nie w każdym wątku 😜 Przepraszam, może. Tak akurat pod rząd trafiłem na kolejne posty. Wybacz. Dnia 18.10.2024 o 08:23, stach_s napisał: A na giełdzie nie wisi, bo jak wspominałem to jest mój backup i do tej pory nawet nie myślałem o sprzedaży No a jakby się jednak ktoś zdecydował ? Wtedy będziesz myslał o sprzedazy? Przyznam ja tak miałem z kolumnami kiedyś. Pojawił się chętny dość szybko i tak miałem nutke zawahania. "a może zostawić" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts