Arek_B Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Witam, Jest gdzieś taka instrukcja do pobrania? Nie mogę znaleźć, a wydaje mi się, że raz natrafiłem na to. Z góry dziękuję. Pozdrówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 http://manuals.marantz.com/sr6015/NA/EN/index.php Serio nie znalazłeś na stronie Marantza? 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Tak, ale szukałem po polsku. Wydawało mi się, że widziałem gdzies pl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 To zobacz tu http://manuals.marantz.com/SR6015/EU/pl/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Nie wiem, jak mogło mi umknąć... Dzięki 🙂 Sprzęt zainstalowany, warto się dowiedzieć jak to dobrze wykorzystać;-) To mój pierwszy amplituner, i ilość możliwości na razie mnie przytłacza, zwłaszcza formatów dźwięku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 No to zdecydowanie przestudiuj manuala. Warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszzzz1 Napisano 27 marca Udostępnij Napisano 27 marca Dziękuję bardzo za instrukcję, też szukałem czegoś podobnego. Jedynym problemem, z którym się spotkałem, jest format PDF, w którym nie mogę go otworzyć. Wygląda na to, że to problem oprogramowania na moim komputerze. Będę musiał go skonwertować do innego formatu. Polecono mi korzystanie z edytora online https://pdfguru.com/pl/docx-to-pdf, który oferuje wiele funkcji i działa na wszystkich platformach. To zdecydowanie bardzo dobra usługa, ponieważ nie będę musiał pobierać dodatkowego oprogramowania. Ale być może polecisz mi jeszcze inne oprogramowanie do edycji plików tekstowych lub źródło, z którego mogę pobrać instrukcję w innym formacie. Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 27 marca Udostępnij Napisano 27 marca (edytowany) Można ściągnąć i zapisać w formacie pdf tą instrukcję. Z lewej strony na końcu spisu treści w " dodatek" jest odnośnik "pobieranie plików PDF" do zapisania instrukcji w formacie PDF Właśnie sprawdziłem i otwiera się bez problemu w Adobe reader , Firefox ,Opera lub Vivaldi Edytowano 27 marca przez Iron 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 29 marca Udostępnij Napisano 29 marca PDF-XChange Viewer Zawsze z niego korzystałem, bo w porównaniu do Adobe, to lekki, szybki, przejrzysty (za free). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts