Rosiu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, DaftPunk napisał: Pod koniec miesiąca jadę na odsłuch ms1000 i z tą lampą i jasperami , jak Ci sie nie spieszy to dam znać Oooo super. Nie śpieszy mi się ani trochę. Niestety mam kolumienki na najbliższe dwa miesiące, że tak powiem zamrożone więc nie robi mi to. Jakiej muzyki słuchasz? Ja w sumie głównie elektronika i ciekawy jestem czy nie zmulą basu te hybrydy. Odpisz, cytując
DaftPunk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Rosiu napisał: Oooo super. Nie śpieszy mi się ani trochę. Niestety mam kolumienki na najbliższe dwa miesiące, że tak powiem zamrożone więc nie robi mi to. Jakiej muzyki słuchasz? Ja w sumie głównie elektronika i ciekawy jestem czy nie zmulą basu te hybrydy. Z elektroniki sprawdzę artystów takich jak : Bicep , Four tet oraz Recondite. Sprawdzę tez trochę klasycznego liquid dnb , salon nie ma adaptacji akustycznej dla mnie lepiej. Zastanawiam sie tylko czy automatycznie podgloszenie startowe nie bedzie mnie irytować. Edytowano 2 godziny temu przez DaftPunk Odpisz, cytując
Rosiu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, DaftPunk napisał: Zastanawiam sie tylko czy automatycznie podgloszenie startowe nie bedzie mnie irytować. To znaczy? Co masz na myśli podgłoszenie startowe? Odpisz, cytując
DaftPunk Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, Rosiu napisał: To znaczy? Co masz na myśli podgłoszenie startowe? Ustawia sam pokrętło głośnosci przy włączeniu. Odpisz, cytując
Rosiu Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu 10 minut temu, DaftPunk napisał: Ustawia sam pokrętło głośnosci przy włączeniu. Skąd takie info? To pewnie jest na ustawienie na minimum więc nie powinno robić dużego problemu Odpisz, cytując
Recommended Posts