Rosiu Napisano Czwartek o 21:08 Napisano Czwartek o 21:08 2 godziny temu, Al3x napisał: To i ja się melduje jako zadowolony użytkownik MS-88 SE, będzie już prawie półtora roku. Napędza on Revival Audio Atlante 4. I niczego nie brakuje? Przy cichym odsłuchu jest już cacy czy jednak nie? Jakiego gatunku słuchasz? Opisz jak wrażenia z tego połączenia Odpisz, cytując
Al3x Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Dnia 20.11.2025 o 22:08, Rosiu napisał: I niczego nie brakuje? Przy cichym odsłuchu jest już cacy czy jednak nie? Jakiego gatunku słuchasz? Opisz jak wrażenia z tego połączenia To zależy jak cichym, ja rzadko mam okazję podgłośnić, słucham między 60-80dB. Jestem zadowolony, słucham szeroko pojętej muzyki bez ciężkiego metalu. Wszystkiego co skupia mnie na dźwięku lub uruchamia emocje. Wzmacniacz daje zawsze przyjemne wokale, gra przestrzennie i muzykalnie z satysfakcjonującą mnie dynamika także w mniejszych skalach. Rezerwa mocy jest jest odczuwalna, bez problemu wysterowuje Revivale. Transparentny, zmiany w torze łatwe do wychwycenia. Ja go cenie właśnie za przyjemne traktowanie muzyki, uniwersalność, ale z przekazem emocji i klimatu. Można słuchać gorszych realizacji. Duże znaczenie dla mniea też jego funkcjonalność, w KD robi za końcówkę mocy. Użytkuje go w trybie triodowym. Połączenie Piera z Revivalami jest dla mnie bardzo udane. Sygnał u mnie idzie z daca Bryston BDA-2, wcześniej streaming z Ariesa S1 lub transport cd Shanlinga. Odpisz, cytując
Recommended Posts