gienekxxl Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Szukam kolumn aktywnych. Trafiłem na Auna Line 700 A. Warto je kupić? Ktoś posiada lub może testował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Cześć, Nie znam tych kolumn ale swojego czasu kupiłem w ciemno 2 ich wzmacniacze i w ciągu 2 dni zwróciłem je. Cena kolumn jest bardzo dobra ale obawiam się, że jakość dźwięku będzie słaba. W mojej ocenie lepiej pójść w kierunku małego wzmacniacza takiego jak Topping MX3 + dokupić do niego kolumny nawet z rynku wtórnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienekxxl Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Dzięki za odpowiedź. A jakie kolumny w jakiejś rozsądnej cenie do tego wzmacniacza? Pokój 4x4 metry. Słucham głównie muzyki elektronicznej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 A jaka jest rozsądna cena??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts