CZarNY86 Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 (edytowany) Witam Mam prośbę w pomocy w doborze gramofonu. Sprzęt będzie na prezent szwagrowi na 40 muzyka preferowana Rock/Metal Aktualnie ma: -Dwa głośniki Jamo Studio S805 -Wzmacniacz Technics SU-X902 No i teraz najtrudniejsze Gramofon Cena jaką mogę przeznaczyć to max 700 zł. Czy np. DUAL DT 250 lub Denon DP-29F będzie dobrym wyborem ? Możecie coś doradzić ? Edytowano 27 lutego 2021 przez CZarNY86 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 Dual wygląda w miarę w porządku. Tego Denona odpuść. Skąd pomysł na taki prezent? Szwagier ma już jakieś winyle? Umiesz kalibrować gramofon? Masz potrzebne akcesoria? Wagę, myjkę do płyt, koszulki antystatyczne, szablon do kalibracji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 (edytowany) 47 minut temu, 1Ender napisał: Umiesz kalibrować gramofon? Masz potrzebne akcesoria? Wagę, myjkę do płyt, koszulki antystatyczne, szablon do kalibracji? i znów straszenie ludzi🤫, każdy kiedyś zaczynał i nie odbieraj tej przyjemności innym. 11 godzin temu, CZarNY86 napisał: DUAL DT 250 Na początek dobry pomysł, nie zniechęcaj się, wagami , myjkami itd. Edytowano 27 lutego 2021 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 To i ja doradzę, byś przeglądał oferty w twojej okolicy, jeśli znajdziesz coś ciekawego porzuć tu link i zobaczymy, ewentualnie pokierujemy na co zwrócić uwagę przy zakupie. Wiem, że powtarzam się, ale tylko zakup na miejscu, tak by sprawdzić, obejrzeć, posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZarNY86 Napisano 1 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2021 1Ender Szwagier nie ma winyli ale dostanie w prezencie parę sztuk razem z gramofonem, a dalej nich sam zwiększa swoją bibliotekę Dnia 27.02.2021 o 20:43, 1Ender napisał: Umiesz kalibrować gramofon? Damy radę 23 godziny temu, Chili napisał: To i ja doradzę, byś przeglądał oferty w twojej okolicy, jeśli znajdziesz coś ciekawego porzuć tu link i zobaczymy, ewentualnie pokierujemy na co zwrócić uwagę przy zakupie. Wiem, że powtarzam się, ale tylko zakup na miejscu, tak by sprawdzić, obejrzeć, posłuchać Mam jeszcze miesiąc będę szukał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts