Darek Gruchlik Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 Witam, czym mogę zastąpić wkładkę CDS 660?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 Witaj, do niedawna napisałbym, że każdą na którą Cię stać i pasuje mocowaniem do ramienia (podejrzewam, że masz 1/2 cala) ale obecnie po zgłębianiu tematu masy ramienia przez @tomek4446 to już nie wiem A bardziej serio, to wywołałem Kolegę, by tu zajrzał i doradził Myślę, że dobrze byłoby wiedzieć chociaż co to za gramofon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 @Darek Gruchlik z tego co zdążyłem się zorientować to jesteś raczej skazany na Dual 660 ze względu na mocowanie wkładki https://www.thakker.eu/en/pickup/dual-cds-660-nachbau-cartridge/a-4964/ Możesz zastępczo zastosować rodzimą wkładkę https://allegro.pl/oferta/wkladka-gramofonowa-unitra-fonica-uf70-sprawna-8034253052 W załączniku instrukcja serwisowa @Chili dzięki za zaufanie , jak mi naprawią monoblok , to możemy się spotkać , jesteśmy chyba z tego samego miasta ve_dual_1210_service_de.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: @Chili dzięki za zaufanie , jak mi naprawią monoblok , to możemy się spotkać , jesteśmy chyba z tego samego miasta ve_dual_1210_service_de.pdf 10 MB · 0 downloads Wszystko na to wskazuje i bywamy w tych samych miejscach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 Wiem o jakim miejscu piszesz 20 marca odwożę sprzęt do WBA , jak wróci dam Ci znać i zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Gruchlik Napisano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2021 Założyłem wkładkę at-vm95e i gramofon gra ale nie pełną mocą. Pacjent to Dual 1210. Kupiłem wzmacniacz z wejściem phono z JVC, jest w drodze, jak dojedzie to sprawdzę jak to gra i dam znać. Założyłem wkładkę at-vm95e i gramofon gra ale nie pełną mocą. Pacjent to Dual 1210. Kupiłem wzmacniacz z wejściem phono z JVC, jest w drodze, jak dojedzie to sprawdzę jak to gra i dam znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Gruchlik Napisano 23 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2021 I po podłączeniu do wzmacniacza JVC śmiga jak złoto. Można zamknąć temat, dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts