złomek Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 53 minuty temu, piotrekb27 napisał: Ustaw na Pass Through to to samo (przesyła nie zmieniony sygnał źródłowy) OK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 To czy wyjdzie Atmos czy nie to już specyfikacja telewizora. Jeśli wyjdzie z Netflixa na pewno to w DD+ Powinieneś to mieć gdzieś w specyfikacji urządzenia. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
złomek Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Przede wszystkim chciałbym Wam wszystkim bardzo podziękować, za okazaną mi pomoc. Sprzęt zakupiony został po konsultacji z Wami, a ja nie jestem specjalistą w tej "dziedzinie", a chciałbym wykorzystać maksymalnie możliwości sprzętów które posiadam. Wracając do tematu: W ust. TV zmieniłem na Pass Through. I mój AVR wyświetlił mi D ATOMS podczas oglądania meczu , o którym chcę już zapomnieć. Nie posiadam odpowiedniej ilości głośników aby w D ATOMS odsłuchiwać. Ale to jakby pokazuje mi że mój TV ma eARC a nie sam ARC (jak wskazuje naklejka na TV) bo z definicji ten drugi nie przesyła sygnału w D ATOMS chyba że coś mylę to mnie proszę poprawić. I Tak Piotrze, oglądając Netflixa AVR pokazuje mi DD + D Sur. ps. Widzę, że jeszcze długa droga przede mną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2021 Możesz miec ARC. O ile dobrze pamiętam to DD+ przechodzi przez ARC a on może zaweirać Atmosa. To nie jest ten prawdziwy Atmos który jest na ścieżce HD. Taki by pewnie nie przeszedł. Ale nie ma to u Ciebie znaczenia Byle być zadowolonym teraz z dzwięku Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
złomek Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Cześć. Po dłuższym czasie ciesząc się z mojego Denona chciałbym zapytać o suba. A mianowicie co powiecie na temat różnic pomiędzy wcześniej przez Was proponowanym Magnatem SUB 302a a Magnat Alpha RS 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Seria rs to poniekąd zastąpienie supreme sub. Z tym że one jeszcze chwilowo są. Rs12 to następca 302a. Jeśli patrzysz pod kątem 302 vs rs8 To 302 będzie schodził niżej i lepiej mruczał. Ale 8ka będzie szybsza, lepsza kontrola. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
złomek Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 O Piotrze, dziękuję za pomoc. Generalnie szukam dostępnych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts