A. K. Napisano 2 marca 2021 Udostępnij Napisano 2 marca 2021 Dzień dobry Forumowiczom. Jestem użytkownikiem amplitenera ONKYO TX-NR686. Chciałbym dodać do urządzenia strefę drugą, do odtwarzania muzyki w sypialni. Najchętniej zrobiłbym to bezprzewodowo, żeby nie wiercić niepotrzebnie... Widziałem, że w specyfikacji urządzenia, producent wymienia FlareConnect jako sposób komunikowania bezprzewodowego amplitunera z głośnikami typu multiroom. Niestety nie mogę znaleźć głośników, które mają FlareConnect. Czy ktoś z Was orientuje się w temacie? Możecie coś polecić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 marca 2021 Udostępnij Napisano 3 marca 2021 Teraz Onkyo współpracuje z Sonosem. Zobacz czy Twój model 686 to już wspiera. Może aktualizacja? 696 na pewno. Osobiście nie sprawdzałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A. K. Napisano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2021 Mój też wspiera! Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 marca 2021 Udostępnij Napisano 5 marca 2021 No i po dyskusji Nie ma za co Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts