A. K. #1 Napisano 2 marca Dzień dobry Forumowiczom. Jestem użytkownikiem amplitenera ONKYO TX-NR686. Chciałbym dodać do urządzenia strefę drugą, do odtwarzania muzyki w sypialni. Najchętniej zrobiłbym to bezprzewodowo, żeby nie wiercić niepotrzebnie... Widziałem, że w specyfikacji urządzenia, producent wymienia FlareConnect jako sposób komunikowania bezprzewodowego amplitunera z głośnikami typu multiroom. Niestety nie mogę znaleźć głośników, które mają FlareConnect. Czy ktoś z Was orientuje się w temacie? Możecie coś polecić? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 3 marca Teraz Onkyo współpracuje z Sonosem. Zobacz czy Twój model 686 to już wspiera. Może aktualizacja? 696 na pewno. Osobiście nie sprawdzałem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A. K. #3 Napisano 4 marca Mój też wspiera! Dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 5 marca No i po dyskusji Nie ma za co Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach