mparandowska Napisano 12 marca 2021 Napisano 12 marca 2021 witam, tak jak w temacie, poszukuję dobrego sprzętu ze średniej półki, na audiofilskie modele niestety mnie nie stać. Już od dłuższego czasu próbuje się zabrać do zakupu gramofonu, ale przytłoczyła mnie liczba potencjalnych możliwości. W końcu chyba przystałam na zakup używanego technics'a, przez chwilę skłaniałam się do SL-Q2 lub SL-Q3, ale zanim podejmę decyzję wolę spytać osób poważniej rozeznanych w temacie. Jakieś modele którym warto poświęcić uwagę? Czy w ogóle temat stracony. Odpisz, cytując
1Ender Napisano 7 kwietnia 2021 Napisano 7 kwietnia 2021 (edytowany) @mparandowska W Technics'ach to raczej @tomek4446 coś więcej.. Pozdrawiam Edytowano 7 kwietnia 2021 przez 1Ender Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 kwietnia 2021 Napisano 7 kwietnia 2021 @mparandowska nie wiem w jakim stanie są wymienione przez Ciebie modele Technicsa , jak w dobrym to obydwa modele są godne uwagi. Wybrałbym SL-Q3 , jako flagowy model z serii. pełen automat , nie będziesz miała żadnych problemów. W załączniku instrukcja: ve_technics_sl-q3.pdf Odpisz, cytując
Recommended Posts