Oxygenum Napisano 19 lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 lutego 2009 Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy player mp3?Mam Sansa m240 ale jak posłuchałem sobie Creative ZEN X-Fi to stwierdzam, że to jest chyba najlepsze co da się wyciągnąć z mp3...Czy jest na rynku coś o podobnej jakości brzmienia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 19 lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 lutego 2009 Ipod. Niezawodny i bez niepotrzebnych "bajeröw". Bardzo dobre brzmienie, sczegölnie w poläczeniu ze stacjä dokujäcä Bose lub B&W Zeppelin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Najwięcej wyciągniesz z każdej mp3 inwestując w lepsze słuchawki ,to jest w każdym zestawie najsłabszy element. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 To fakt. Nawet w Ipodach, ktöre do najtanszych nie nalezä, dostarczone sluchawki sä raczej po to, zeby sprawdzic czy dziala. Ich wymiana to podstawowa sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek Napisano 23 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2009 Ten odtw. x fi gra tak dobrze bo dostarczone z nim słuchawki są wyśmienitej jakościja obecnie uzywam słuchawek creative EP-630 oceniam je bardzo wysoko a podpinam je do odtw. creative zen v i całość gra wyśmienicie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iMilosz Napisano 26 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2009 Na iPod'a można także wrzucać całe albumy ( nie przerabiając na mp3 ) .Ja mam np. iPod'a Touch 2G , mam tam 16 gb i można wrzucić wiele muzy Ale dobre słuchawki są bardzo ważne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 3 maja 2009 Udostępnij Napisano 3 maja 2009 iPod to obecnie jedynie przedmiot kultu i szpanu. Jest w tyle za innymi producentami pod względem możliwości, jakości dźwięku i czasu pracy na baterii. Jednak to na nim i AppStore są zgarniane największe kokosy. Prawda jest taka, że nie ma "najlepszego" odtwarzacza. Wszystko zależy od wymagań bo coś co dla jednych jest ekstra rozbudowaną maszynką dla innych jest przebajerzonym szmelcem. Jednak mój ulubiony odtwarzacz to VEDIA V39, a wierzcie testowałem ich sporo. Popieram kwestię wymiany słuchawek, lecz do mojego odtwarzacza dostałem 2x VEDIA VP-SRS200 czyli pchełki doskonałe. Wielu użytkownikom by one wystarczyły, ale ja zainwestowałem w Sennheiser PX100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiulek Napisano 6 maja 2009 Udostępnij Napisano 6 maja 2009 Ja też jestem bardzo zadowolona z Vedii. Ale mimo wszystko najbardziej cenię sobie ipoda. Do tej pory nie sprawił mi żadnych problemów, pomimo upadku Jest niezawodny, a bateria długo trzyma. Ma oryginalne swoje oprogramowanie, pomysłowy design, a poza tym można do niego podłącząć różne inne zabawki Apple'a (tunery samochodowe, piloty, zestawy samochodowe, stacje dokujace, itp.). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 6 maja 2009 Udostępnij Napisano 6 maja 2009 Pewnie wyjdę na antyfana Apple ale co tam. Moim zdaniem te zabaweczki do iPodów są głównym powodem zubożania możliwości odtwarzaczy. Jeśli nie wiecie o co mi chodzi - czy widzieliście iPoda z radiem? Ja o takim nie słyszałem, ale na Allegro można kupić specjalną przejścióweczkę za ok. 100zł która da nam taką funkcję. Jak dla mnie jest to wyłudzanie pieniędzy. Reszta iPodowych bibelotów jak etui wysadzane kryształkami itp. jedynie korzysta z popularności iPoda i służy do zbijania kolejnych tysięcy zysku. Nie przeczę, że iPod wprowadzał nowe trendy - jak postępująca miniaturyzacja przy Shuffle, ale miał też wpadki jak korzystanie z softu Creative. Teraz iPod wiąże się jak dla mnie jedynie z definicjami jak globalizacja, trend, komercjalizacja i popkultura A to niezbyt dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selphy Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Zgadzam się z poprzednikiem V39 gra bardzo dobrze, również polecam iRiver Clix 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 10 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2012 Ja tam jestem zdania, że dobry odtwarzacz mp3 to taki odtwarzacz, do którego podłączone są dobre głośniki. Oczywiści z kupy twarogu nie zrobisz, ale ja wolę przepłacić za słuchawki niż za playera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinsmith Napisano 13 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2012 Thanks for sharing, I really appreciate it and I just wanted to leave a comment to say that I enjoy your forum.I harmonise with your conclusions and will thirstily look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be enough, for the exceptional clarity in your writing. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts