PIeń Napisano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 Witam, Pytanie praktycznie jest w tytule tematu, potrzebuję 5.1 zestaw do KD. Więcej szczegółów poniżej: - salon ~20m (3.5m x 5.5m, nie jest w pełni zamknięty, tzn są przejscia do kuchni i korytarza) - telewizor LG CX na ścianie 3.5m, kanapa 2.5m od telewizora. Do telewizora podłączony PC i PS4 (może ps5 w przyszłości) - budżet ~4000zł, na nowy sprzęt - czytając opinie na forum widziałem że często polecany 5.1 zestaw w tej cenie to właśnie Denon x1600h/s750 + qq6500LE + magnat 302A (ew niedostępna obecnie Yamaha v4a). Czy ww zestaw jest i dalej "best buy" i można go brać w ciemno? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P. Napisano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 Przyłącze się do pytania bo podobny zestaw mnie interesuje. Posiadam Denona s750 i niestety w okolicy brak możliwości odsłuchu poniższych zestawów: 1) Quadral 6500Le 2) Polk Audio T531 Dodatkowo dopytam czy zwiększając budżet do 3tyś na zestaw 5.0 można liczyć na korzyść względem powyższych. Jeżeli tak to proszę o propozycje takowych. Mam nadzieje że być może one będą na stanie do odsłuchu. Jeżeli nie to czeka mnie zakup w ciemno i ewentualny zwrot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Tak, to jest jeden z best buy. Jeszcze do wyboru Polk T 532 albo Heco Victa 702. Ale to stanowi start wyboru. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts