S4Home Napisano 7 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 no ja wole aurore. Ale skoro jest jak jest i poprawy nie widać. To co mam Ci doradzić? Dnia 5.01.2022 o 11:16, Wieslaw Zimek napisał: Tak bym chciał zeby pare lat było bez wymiany głosników. A słuchałeś tego zestawu Denon + Raptor? Jesli tak to ok bierz. Jesli nie to nie bierz go w ciemno. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 7 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2022 (edytowany) Nic z tego zestawu nie bedzie. No i dobrze. nie maco sie napalac. Na nastepny dzien zniknął z oferty. Czyli mówisz ze ten zestaw Aurora 700 , aurora center 30 i audio monitor fX g6 sa spoko w zestawie? Teraz znowu mam problem bo nie wiem czy wybrac Denona 2700 lub 960 czy Yamahe v6a ( ale jest sporo droższa) v4a jest tylko 5.1 a moze w przyszłości bede chcciał isc w atmosa. 🤔 Chyba narazie kupie ten zestaw i poczekam. Moze trafi sie jakas okazja na ampli. Edytowano 7 stycznia 2022 przez Wieslaw Zimek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 9 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 Czy moze taki zestaw bedzie lepszy Heco Aurora 700 + Center 30 + 300 lub( audio monitor fX g6)? Czy Heco bedzie mialo spójność brzmieniową z audio monitor fx g6? Czy lepiej cały zestaw od audio monitor? Czy te głosniki bipolarne są dużo lepsze od zwykłych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Dnia 7.01.2022 o 18:31, Wieslaw Zimek napisał: Teraz znowu mam problem bo nie wiem czy wybrac Denona 2700 lub 960 czy Yamahe v6a ( ale jest sporo droższa) v4a jest tylko 5.1 a moze w przyszłości bede chcciał isc w atmosa. 🤔 Chyba narazie kupie ten zestaw i poczekam. Moze trafi sie jakas okazja na ampli. Yamaha 6A nie jest i szybko dostępna nie będzie. Więc problem z glowy 15 godzin temu, Wieslaw Zimek napisał: Czy moze taki zestaw bedzie lepszy Heco Aurora 700 + Center 30 + 300 lub( audio monitor fX g6)? A czym się rożni od poprzedniego który wybrałeś? 15 godzin temu, Wieslaw Zimek napisał: Czy Heco bedzie mialo spójność brzmieniową z audio monitor fx g6? Czy lepiej cały zestaw od audio monitor? Tyly FX robią robotę mimo że nie jest to takie brzmienie jak Aurora. JAk dobrze pamiętam to Heco VS Monitor Audio już wałkowaliśmy wiele razy. Nie jesteś przekonany bo ciagle czytasz zamiast słuchać. 15 godzin temu, Wieslaw Zimek napisał: Czy te głosniki bipolarne są dużo lepsze od zwykłych? To też już omawialiśmy. Tak. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 10 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Racja. Nie bede już zawracał głowy. Zostaje przy zestawie Aurora 700 i aurora center 30 i monitor audio fx g6. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 26 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 (edytowany) Ostatnie moje pytanie. Czy mój subwofer KLIPSCH R-100SW nadaje sie(pasuje) do tego zestawu, czy lepiej go sprzedac i kupic inny? Edytowano 26 stycznia 2022 przez Wieslaw Zimek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Subwoofer nie ma jak pasować czy nie pasować do systemu 5.0 On ma pasowac Tobie i do pomieszczenia. Jesli to robi to zostaje jeśli nie to go wymienisz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 27 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Może zle zadałem pytanie. Chodziło mi o to czy to dobry subwofer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 No nie jest to poziom Aurora 30. Ale może wystarczy? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 28 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Ok. Czyli wymienie suba na Aurore 30. Dzięki za wszystkie rady. Wtedy byłoby prawie wszystko od Heco, poza monitor audio fx g6. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts