CloudLineNIM Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem amatorem w te sprawy, ale co i jak podłączyć wiem, nie mniej jednak prosze o wyrozumiałość. Kupiłem ostatnio musical fidelity elektre e10. I wszystko pięknie gra tylko co jakiś czas lewy głośnik zaczyna charczeć albo nawet przestaje grać całkowicie. Nie jest to wina głośnika ani kabli. Przepiąłem lewy głośnik na prawy kanał i prawy głośnik na lewy i strona charczenia przeniosła sie na prawą. Nie wiem co moge zrobić, żeby to naprawić. Bardzo prosze o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Cześć, Coś się dzieje ewidentne ze wzmacniaczem, możesz sprawdzić czy na innych wejściach problem także się pojawia. Znajdź elektronika w swojej okolicy i zanieś tam wzmacniacz na przejrzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CloudLineNIM Napisano 14 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Problem rozwiązany. Okazało sie, że dawno nikt nie sprzątał wewnątrz wzmaka. Wystarczyło odkurzyć w środku. A powodem był prawdopodobnie zakurzony potencjometr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 To sprzątaczce po premii 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts