paul klacska Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Levy1508 napisał: Dobrze a jakiego DAC proponujesz, wzmacniacza? Hagel h100 dac dobry by był czy raczej idę w złą stronę? Kup wzmacniacz, posłuchaj jak gra. Podłącz coś pod dac-a i zrób to samo. Będziesz zadowolony olej resztę. Resztę kasy wydaj na dziewczynę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 23 godziny temu, Levy1508 napisał: Nie nie tylko do tego. Stwierdziłem jeżeli mam już kupić następny to tym razem coś lepszego i do rozbudowy w przyszłości aby nie okazało się że znowu bym musiał kupować. Chodzi mi o jakość dźwięku w kinie i na pełnym podłączeniu aby nie było dużej straty mocy. Chyba że coś źle zrozumiałem gdzieś się mylę to poprawcie mnie. Ogólnie to potrzebuję aplitunera do zestawu monitor audio silver 200, 150, 50, sub 12. A w przyszłości dojdą 2× 50 i sufit. Pomieszczenie 35m2. Co byście dobrali? Seria 4 gra lepiej od 3. Ile lepiej? czy na różnice seria X3 + końcówka? No raczej nie. Ale co kto lubi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levy1508 Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Mam jeszcze tylko takie jedno pytanie z ciekawości jeżeli np. Bym miał denona avr4400 i chciał podłączyć do niego emotiva mc700. To znaczy że będzie robił jako wzmacniacz na wszystkie głośniki, jeżeli podłączę je tak jak na zdjęciu? Będzie to grało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 No możesz podłączyć te kanały które chcesz wzmacniać przez wzmacniacz. Z tym że chwila! MC700 to jest przedwzmacniacz. Więc NIE! Ty szukać końcówki mocy. MC700 Ci jest niepotrzebny do Denona. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levy1508 Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 A jest taka końcówka mocy aby podłączyć 7.1 lub 5.1 jeżeli tak to jaka byście polecili? No i czy odczuje jakąś różnicę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levy1508 Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Onkyo pa mc 5500? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2021 Tak to jest końcówka do kina. Ale Emotiva też ma taką. Tej od Onkyo raczej nie dostaniesz nigdzie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levy1508 Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 Podsumujmy jak bym kupił zestaw denon x4400h plus onkyo 5501 lub emotiva (jeżeli udało by mi się dostać) z tym wszystkim głośniki monitor audio silver zestaw 5.1 to powinno zagrać dobrze? W przyszłości będzie rozbudowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 To zalezy co masz na mysli dobrze. Ale raczej tak. Na Emotive możemy Ci przygotować wycneę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts