Robert.m Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Witam ponieważ mam kolekcję kaset magnetofonowych i chciałbym trochę przywołać wspomnienia tamtych lat bo jak wiadomo analog ma swój urok mimo wszystko i w związku z tym mam pytanie do was jaki magnetofon 1 deckowy wybrać do mojej yamahy rn803d? Najlepiej żeby pasowało do ampli czyli był czarny i miał podobną obudowę z przodu (szczotkowane aluminium). Nie znam się za bardzo na tym ale przeglądając olx natrafiłem na coś takiego: https://www.olx.pl/d/oferta/magnetofon-deck-yamaha-kx-530-rs-CID99-IDJsK2I.html#8d4f8a10c1 Dodam że nie mam za bardzo na to pieniędzy więc max 250 zł z wysyłką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Za te pieniądze warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts