mniekup Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 (edytowany) Witam, posiadam wzmacniacz stereo Sony TA-V710. Oprócz wyjść A i B mam dodatkowo wyjście "only for surround speakers". Mam dodatkową parę kolumn 8 omów, do B mam wpięta także parę 8 omową. po wpięciu dodatkowych kolumn własnie w to wyjście surround nie grają. Mam opcję albo A albo B, w czym problem, kolumny sprawne. Edytowano 19 kwietnia 2021 przez mniekup uszczegółowienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2021 Zapewne to coś włącza się w funkcjach na panelu przednim. Masz 3 pary kolumn? A może by tak zastąpić je jedną porządną i lepszym wzmakiem? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniekup Napisano 20 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2021 11 godzin temu, S4Home napisał: Zapewne to coś włącza się w funkcjach na panelu przednim. Masz 3 pary kolumn? A może by tak zastąpić je jedną porządną i lepszym wzmakiem? Piotr Wielkie dzięki za odzew. Mam porządne kolumny Bose z lat 80, a wzmak lubię - on z kolumnami gra jak złoto (pewnie dzięki kolumnom). Na panelu przednim brak aktywacji tych wejść. Tu jak to wygląda z przodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniekup Napisano 23 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Dnia 20.04.2021 o 19:19, mniekup napisał: Wielkie dzięki za odzew. Mam porządne kolumny Bose z lat 80, a wzmak lubię - on z kolumnami gra jak złoto (pewnie dzięki kolumnom). Na panelu przednim brak aktywacji tych wejść. Tu jak to wygląda z przodu. dodatkowo wstawiam schemat tego modułu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniekup Napisano 14 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 maja 2021 sprawa rozwiązana potrzebny jest SONY AVH-910 Audio/Video Selector lub kolumny sony ss-330. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts