KrólKiczu Napisano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Cześć. Czy ktoś spotkał się z takim problemem, że używając funkcji tidal connect i odtwarzając w ten sposób utwory na blusoundzie, po zakończeniu jednego utworu, odtwarzacz nie przechodzi do następnego tylko o 2 do przodu ? Pytanie tez do @Top Hi-Fi & Video Design. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Niestety też to zauważyłem, trochę wkurzające to jest. Myślałem, że to tylko tak u mnie i już miałem aplikację Tidala przeinstalować. Używając Tidala poprzez aplikacje na Node 2i tego przeskoku już nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Nie wiem czy ma to jakiś związek z najnowszą aktualizacją blusounda ale wydaje mi się, że przed nią ten problem nie występował. 10 minut temu, Amarok napisał: Używając Tidala poprzez aplikacje na Node 2i tego przeskoku już nie ma. Tak, to się zgadza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Całkiem możliwe że to zaistniało po aktualizacji. Przed chwilą sprawdziłem na Chromecast Audio i tu tego przeskoku nie ma, więc problem jest od strony blusounda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts