Toni Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Tragedia, oni nic nie wiedzą tym się zajmuję centrala, a chciałem się dowiedzieć czy mają akcję serwisową wymiany płytek hdmi. Jedynie jak już trochę się przejechałem że nie potrafią na maila odpisać, że najlepiej sprzedaż sprzęt a potem mieć klienta w dupie, to trochę zmienił ton i powiedział mi jak wygląda naprawa że to jedzie do NIemiec, ze pownienem wygenerwoac etykietę, więc by się pokrywało z tym mailem co dostałem. Wyślę zobaczę jak to będzie wyglądać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 No czyli nie ma znaczenia gdzie kupujesz bo i tak serwis jest tam. No to w Niemczech lepiej go kupić gdzie cena jest kilkadziesiąt procent niższa. Albo w UK. No i faktycznie ten kontakt to jakbyś dzwonił i odbiera gośc któremu zabiłeś zonę. Masakra. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toni Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 Moze komuś się przyda, amplituner wysłany do firmy letmerepair w niemczech, wymienione gniazda hdmi 2.1, i odesłany do mnie z powrotem, całość trwała tydzień czasu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubson Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 6 godzin temu, Toni napisał: Moze komuś się przyda, amplituner wysłany do firmy letmerepair w niemczech, wymienione gniazda hdmi 2.1, i odesłany do mnie z powrotem, całość trwała tydzień czasu. Rozumiem, że mowa była o YAMAHA czy DENON też za granicą wymienia płytkę HDMI? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toni Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 33 minuty temu, Dziubson napisał: Rozumiem, że mowa była o YAMAHA czy DENON też za granicą wymienia płytkę HDMI? Ja mowie o Yamaha, nie wiem jak denon, 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 Yamaha. Denon nie wymieniał HDMI w środku tylko dodawali zewnętrzne urządzenie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts