Dariusz Urbaniak Napisano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2021 No i stało się kupuję Monitor Audio Silver 300 do mojego Denona 1600. Mam nadzieję że będę zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbynio Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 (edytowany) bedzie pan zadowolony,oczywiscie odsluch obowiazkowy. Edytowano 17 maja 2021 przez zbynio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 2 godziny temu, Dariusz Urbaniak napisał: No i stało się kupuję A skąd taka decyzja? Byłeś kolego na odsłuchu i jest to wyłonienie zwycięzcy z pewnego grona? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Urbaniak Napisano 17 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2021 14 minut temu, Markcox napisał: A skąd taka decyzja? Byłeś kolego na odsłuchu i jest to wyłonienie zwycięzcy z pewnego grona? Porównywałem między innymi z Focal Aria bo mi się podobały wizualnie ale Denon z Silverami jak dla mnie rewelacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 17 maja 2021 Udostępnij Napisano 17 maja 2021 I git, najważniejsze, że wybór jest świadomy, poprzedzony odsłuchem. Teraz kolejny krok, pożyczyć do domu, jak będzie smakować podobnie, to nic nie pozostaje, jak tylko zostawić i cieszyć ucho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts