nessip Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Hej Hej, jakieś 1,5 tygodnia temu z Musiccast ze stacji sieciowych zniknęło mi Antyradio, są podstacje typu Classic Rock czy Ballads ale głównej stacji brak. Sprawdzałem na wszystkich swoich odbiornikach i brak. Czy ktoś mógłby sprawdzić u siebie ? Ktoś wie co się mogło zmienić ?? Pozdr, n. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Zniknęło "Antyradio Warszawa", ale to samo jest na "Antyradio Kraków". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nessip Napisano 3 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2021 No i pięknie Ci dziękuję @vesper Logiki tu brak ale chyba masz rację Pozdr, n. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 To zależy od dostawcy. Jeżeli w obecnej chwili, wycofał swój kanał, to automatycznie znika z listy Musiccast. Takowa, jest na bieżąco aktualizowana przez sieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Z TuneIn tez znikaja czasem stacje radiowe.Ostatnio wylaczono Polskie Radio Pink Floyd.Z Tidala tez czasem trudno normalnie korzystac bo albo znikaja pojedyncze utwory a czasem i cale plyty.Streaming traktuje tylko jako dodatek.To nie moze byc glowne czy jedyne zrodlo muzyki.Bo to by byla masakra a nie radosc ze sluchania muzy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Szymborski Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 U mnie akurat antyradio Warszawa i anyradio Kraków są , znikło antyradio Katowice i pozostałe podstacje antyradia . Ale na zainstalowanej aplikacji VRadio ktorą mam na telefonie wszystko jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts