Tvmania Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia (edytowany) Sprzęt tylko nowy słucham dużo muzyki ale bardzo dużo oglądam filmów i gram na ps5 Edytowano Poniedziałek o 12:11 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Czemu tylko nowy? Za te same pieniądze możesz kupić jednak lepszy sprzęt używany? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia Już sprzęt wybrany rp6000mk2 central 504c, tyły 500m2 sva pb2000 pro i martanz 50 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Dnia 6.12.2024 o 16:33, Tvmania napisał: Chciałbym głośniki małe monitory i suba svs sb2000 białego i wzmacniacz lub jakiś ampli. Finanse 8 tys No to do SVS ktorego już wybrałeś Monitory Elac Carina albo Amphion a wzmak? Arcam A15 , Cyrus 8.2 DAC, Sythesis. Aha moment bo SVS wchodzi do tego budżetu tak? Dnia 9.12.2024 o 16:22, Tvmania napisał: Już sprzęt wybrany rp6000mk2 central 504c, tyły 500m2 sva pb2000 pro i martanz 50 No to nie są małe monitory i to nie 8000 zł. Chwile mnie nie było coś się mocno pozmieniało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano Czwartek o 20:01 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:01 (edytowany) Tak wiem to nie są monitory ale idę już w lepszy sprzęt do kina i muzyki. Edytowano Poniedziałek o 12:12 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 14:41 Udostępnij Napisano Sobota o 14:41 (edytowany) W sensie amplituner i zestaw multikanałowy? Edytowano Poniedziałek o 12:28 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Sobota o 14:51 Udostępnij Napisano Sobota o 14:51 Dnia 12.12.2024 o 21:01, Tvmania napisał: lepszy sprzęt Pytanie czy do 20 metrów te kobyły rzeczywiście będą lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano Poniedziałek o 10:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:38 Mam szybkie pytanie jaką byście opcję wybrali na początek przygody bo fundusz pozwala mi tylko tak kolumny chce rp6000mk2 Klipsch i teraz tak ampli onkyo rz50 lub 7100 I jeśli kupię rp6000 mk2 z rz50 to już nie kupię centralnego 504c a jeśli kupię rp6000mk2 i ampli 7100 wtedy kupię. Centralny 504c 2 którą byście opacie na początek wybrali z racji iż zależy mi na dobrym kd i dobry stereo. kd będę budował do 5.1 z czasem 5.2.2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Poniedziałek o 11:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:45 RZ30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano Poniedziałek o 12:55 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:55 Wole rz50 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano Poniedziałek o 15:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:31 Z tych 2 jak byście wybierali pod kino i muzykę to który onkyo rz50 vs maranz 50? podajcie swoje plusy i minusy dla tych ampli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Onkyo. Marantz ma olbrzymie problemy z dźwiękiem 5 kanałowym. W nowym wydaniu Audio wychodzi że nie radzi sobie z 4 omami. A co dopiero mniej. Onkyo jest znacznie mocniejszy, wydajniejsze. Żywy dzwiek Dnia 16.12.2024 o 11:38, Tvmania napisał: a jeśli kupię rp6000mk2 i ampli 7100 wtedy kupię. Centralny 504c 2 którą byście opacie na początek wybrali z racji iż zależy mi na dobrym kd i dobry stereo. kd będę budował do 5.1 z czasem 5.2.2 Czyli z czasem i tak kupisz ten centralny? Bo Rz50 gra wyraźnie lepiej od 7100 Tym bardziej w stereo. 7100 to poziom grania 6100 tylko że ma Dirac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 16.12.2024 o 16:31, Tvmania napisał: Z tych 2 jak byście wybierali pod kino i muzykę to który onkyo rz50 vs maranz 50? podajcie swoje plusy i minusy dla tych ampli Stosunek ceny do jakości Onkyo TR-RZ50 uwzględniając jego brzmienie i funkcjonalność stawia go według mnie na pozycji faworyta w tym budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts