ImGMz.dsd Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 Cześć, posiadam w tej chwili kolumny podstawkowe Klipsch R-51M podłączone do wzmacniacza Topping MX3, brakuje trochę basu niestety. Polecacie jakiś sub do 600 zł? Pomieszczenie odsłuchowe to sypialnia więc myślę, że 8"-10" w zupełności wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Niestety jak dołożysz suba to będzie Ci przeszkadzać góra. Moim zdaniem zmień kolumny bo po prostu są słabe. W tej cenie nie kupisz suba do stereo. Z nowych Magnat sub 302A Z używanych może Tannoy Msub. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImGMz.dsd Napisano 10 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Polecasz jakieś kolumny podstawkowe właśnie w cenie R-51M (~1000zł)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Z tanich, dość poprawnie grających subow to stare Cantony grały przyzwoicie. Nie że robiły szał bo to dalej słabe dosyć słabe granie, ale lata temu porównując takiego dziadka do nowej Tagi, byłem w szoku o ile lepiej grał taki Canton... IMHO do stereo nic nie pobije basu z przyzwoitych podłogówek Za 900 można czasem kupić Quadral Qube 8 i to już granie blisko Rela T5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 No ja rozumiem żeby kupić monitory zamiast Klipscha i suba. Zatem nie za 1000 a za 1600 na przykład? Za sumę tych składowych. ELAC Debut B6.2, Magnat Signature 503. Chyba że coś z produktów uzywanych Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts