koper Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Cześć Pewnie dla Was temat jakich wiele więc prośba o pomoc w wyborze słuchawek. Kwota: do 400zł Słuchawki nauczne z kablem min 6m (jak rodzina już śpi to lubię sobie na spokojnie posłuchać muzyki) Producent nie ma znaczenia. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 Słuchawki z tak długim kablem to duża rzadkość. Jedyne jakie znam to PHILIPS SHP2500. Moim zdaniem lepiej kupić w ramach wyznaczonej kwoty słuchawki i przedłużacz do potrzebnej długości. Soundmagic hp151 znajdziesz na allegro i do tego przedłużacz np. Prolinka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 12 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2021 Dzieki wielkie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 maja 2021 Udostępnij Napisano 19 maja 2021 Możesz jeszcze rozważać, rozpoznawalny model słuchawki, typowo domowych Audio Technica AVC 500 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-avc500.html -duże, lekkie i wygodne. W dodatku mają na standardzie przewód o długości 3 m. Możesz u nas dokupić przedłużkę Audioquesta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 19 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2021 Dzięki za rady. Okazało się że wystarczy trochę poczekać a pula na słuchawki się zwiększy i 800, może 900 zł mógłbym dać. Pozostaje znalezienie czasu na lekturę forum bo pewnie takie już proponowane były a ja nie jestem pierwszy Przedłużkę i tak muszę mieć bo 6m nie mają praktycznie żadne słuchawki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2021 A czy ktoś z Was miał do czynienie z Denon AH-GC30? W zasadzie są bezprzewodowe ale mają możliwość podłączenia kabla więc plus bo kupię sobie taki 6m i sprawa będzie załatwiona. Słuchawki najczęściej wpięte będą do Denon PMA-1600NE. Muzyka to praktycznie każda bo każdy z naszej rodziny słucha czegoś innego. Niestety nie mam możliwości odsłuchu bo w mojej okolicy nie mają ich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RV1 Napisano 22 maja 2021 Udostępnij Napisano 22 maja 2021 (edytowany) 52 minuty temu, koper napisał: A czy ktoś z Was miał do czynienie z Denon AH-GC30? W zasadzie są bezprzewodowe ale mają możliwość podłączenia kabla więc plus bo kupię sobie taki 6m i sprawa będzie załatwiona. Słuchawki najczęściej wpięte będą do Denon PMA-1600NE. Muzyka to praktycznie każda bo każdy z naszej rodziny słucha czegoś innego. Niestety nie mam możliwości odsłuchu bo w mojej okolicy nie mają ich. Właściwie dlaczego potrzebujesz mieć aż tak długi kabel? Skoro są to bezprzewodowe to nigdy nie zabrzmią tak dobrze jak przewodowe ( w podobnej cenie oczywiście ), ale może warto kupić jakieś bezprzewodowe mimo to słuchawki z ANC jeżeli chcesz "w spokoju" posłuchać muzyki Producent i niejako brzmienie nie ma znaczenia no to możesz kupić cokolwiek i dokupić do tego przedłużkę do 6m. Nie kupuj tylko nic pod "gaming" Edytowano 22 maja 2021 przez RV1 poprawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 6 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Kupiłem w końcu Meze 99 Classic. Na moje potrzeby absolutnie genialne. Porównywałem je z Denon AH-MM400 i nie ma porównania. To jest przepaść. Zadowolenie w 100%. Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Polecam Ci jeszcze (za jakiś czas) dokupić DAC do tych słuchawek. Zapewne słyszałeś o Audioquest Dragonflt (BLACK,RED,COBALT) -to mogłoby być dobre dopełnienie do Twojej konfiguracji. W razie zainteresowania, zapraszamy na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts