Patryk Szulc Napisano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 16 godzin temu, S4Home napisał: Dobre 2 godziny mi zajęło dojście dlaczego polecane kolumny się nie zgrywają A pamiętasz, jakie to były te polecane kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 21 godzin temu, Patryk Szulc napisał: I co było przyczyną? Rozumiem, ze piszesz o tej Jolce? No lampy. Nie akurat klient miał Unisona. Ale mieliśmy dokładnie tego samego. Kupił gdzieś lampy które no moim zdaniem nie bbyły oryginalne. Do tego się odniosłem. No sam klient tez był zdziwiony. Jak to się dalej rozwiązało nie wiem. 7 godzin temu, Patryk Szulc napisał: A pamiętasz, jakie to były te polecane kolumny? Tylko to były do Unisona. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Szulc Napisano 11 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 1 godzinę temu, S4Home napisał: 8 godzin temu, Patryk Szulc napisał: A pamiętasz, jakie to były te polecane kolumny? Tylko to były do Unisona. Piotr Prawie to samo I co polecaliście? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts